ចេញផ្សាយ ០១ កញ្ញា ២០១៨
1,834
នៅព្រឹកថ្ងៃទី៣១/៨/០១៨
ក្រុមការងារធ្វើពិសោធន៍
បន្លែ ដេីម្បីពិនិត្យរកសារធាតុពុល សម្រាប់កំណត់លេីគុណភាពថាបន្លែសុវត្ថិភាព ឫបន្លែ
សរីរាង្គ ដែលដឹកនាំដោយលោក ផា ឋាម អនុប្រធានមន្ទីរកសិកម្ម រក្ខាប្រមាញ់និងនេសាទខេត្តកណ្តាល បានអនុវត្តន៍
សាកល្បងលើកទី៥ បាន
ទទួលជោគជ័យ៨០%
នេះបើតាមពិនិត្យលើលទ្ធផលជាក់ស្ដែង